De ce sa astepti saptamani de zile pentru reparatia unui produs (scaner, terminal portabil sau imprimanta termica) prin trimiterea acestuia la producator. AB Systems prin programul sau de reparatii REPAIR & SUPPORT va ofera consiliere in privinta oportunitatii reparatiei avand in vedere modelul produsului, vechimea si costul reparatiei.


Repair and Service
In cadrul programului SERVICE SUPPORT AB Systems oferta clientilor sai posibilitati diverse de a opta pentru unul din programele sale de service.
1. Service pe baza de contract - cu interventii la una, doua sau 3 luni de zile
2. Service fara contract - se solicita interventia in urma unei cereri exprese venite din partea clientilor

Electronic Support

Aveti un scaner care nu mai funtioneaza ? Reparatia costa aproape cat un produs nou ?
AB Systems in cadrul programului ELECTRONIC SUPPORT ofera posibilitatea reparatiei electronice pentru placi de baza, surse de alimentare, cabluri de comunicatie, scanare, terminale portabile . Programul ELECTRONIC SUPPORT ofera posibilitatea de a economisi din bugetul alocat pentru reparatii.

Furnizor de solutii complete de coduri de bare


Furnizor de software personalizat pentru tiparire etichete

AB Systems ofera aplicatii personalizate pentru tiparire etichete pentru imprimante ZEBRA.


AB Systems - furnizor de software personalizat terminale portabile

AB Systems ofera aplicatii personalizate pentru terminale portabile Symbol si Intermec.
Pentru realizarea de solutii integrate complexe avand la baza technologia codificarii automate a datelor folosind codurile de bare AB Systems face echipa de peste 7 ani de zile cu firma Integrator Soft din Brasov.

Experienta de 10 ani de zile a angajatilor AB Systems in domeniul codurilor de bare este completata cu cei peste 10 ani de zile de experienta in dezvoltarea, furnizarea si implementarea de solutii software adaptate specificului fiecarui client, sisteme informatice complexe de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management),
SCM (Supply Chain Management), HR (Human Resources), Business Inteligence.
Repair and Service

 

 

 

 

 Electronic Support